All about Tengku Sarah Amalina

Assalamualaikum and Good Morning ;) Sorry lah lama farrahusna tak update blog kan? This is bcoz i'm too lazy and busy with muh study. Almaklumlah nak exam this year. So, yeah i'm busy dude! Okay, today farrahusna nak buat short post je. Farrahusna nak cerita pasal ni sorang ni, my baby boo ~> Sarah Amaline <~ *ehh, dia ada Tengku tau! Jangan memain*

Actually farrahusna kenal dia dekat Twitter, yknow what? Dia follow I tau! Dulu I thought dia tweetpemes, but I was wrong. Dia baik gila baaa lahh! She's an understanding friend yknow. Kalau dia ada masalah mesti dia cerita dekat farrahusna and kalau farrahusna ada masalah, farrahusna cerita dekat dia ;)

Kalau nak tau lagi, Sarah ni muka dia macam amoi sikit tau            *\(O_O)/* ehemm, yes amoi! betul! tak percaya? nah tengok ni :



Haa, takpercaya lagi sudah. Siapa kisah. Haha and benda yang buat farrahusna happy sangat is dia wish birthday farrahusna! Seriously farrahusna tak sangka gila yang dia nak wish, dah la tu orang first yang text pulak yang wish :') Ni text yang dia hantar berbunyi begini :

" Farra, happy birthday sayang! Have a great one and may Allah bless you! All the best and good luck for your PMR this year ok! Happy birthday baby, I love you! <3 xxxx "

Sweet kan dia? yes she is. Hye Sarah, if you read this I want you to know that I LOVE YOU SO MUCH BABY! Hope we will still friend okay? Insya-Allah one day we will meet.

Okay, before i end muh post, this is the top 10 who wished muh birthday ::

  1. My Dad
  2. Sarah Amaline
  3. Yasmine Raihan
  4. Beloved Ibu
  5. Kak Ngah
  6. Ayn Azhani
  7. Amanina Azrini
  8. Adyba Lutfy
  9. Sis Puteri Najwa
  10. All muh classmates
And.....important person >> NADIAH FARHANAH<< She's muh bestfriend forever. Dia orang pertama wish farrahusna dekat Twitter tau, lepas tu Saloni and NADIA ISMAEL! OMG OMG! 



Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

2 comments: