- Exclusive Giveaway by Niena Sofea -

Assalamualaikum , dah dua GA farrahusna join . Now , nak join lagi satu GA sebab GA ni TERBAIKK :D Yknow what ? Dia punya sponser gila banyak ! Dah dah , jom tengok best ke tak :)



(klik di banner untuk pecutan ke tuan punya blog)

Ini info-info dia :
1. Untuk perempuan sahaja
2. Pemilihan melalui Random.org (tidak ada istilah pilih kasih atau tidak adil)
3. GA ni tutup petengahan tahun sebab masa tu ramai adik2 yang duduk asrama tu boleh join + Niena boleh berikan sepenuh komitmen sebab masu tu cuti sem
4. Jika penyertaan kurang daripada 50 orang  ,GA ini dibatalkan


Okay now , syarat-syarat GA ni :
1. Follow blog Niena (WAJIB
2. Follow atau Add atau Like semua sponsor (WAJIB
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry (link kan ke GA ni)
4. Tag minimum 2 orang blogger (pastikan mereka tahu) *perlu tag sebab hadiah banyak*
5. Dah siap buat entry , hantarkan link entry korang kat ruangan komen entry ni 

Ini senarai sponsor >>

Tarikh tutup >> 1 June 2012

 Okay done , bye :D
Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

3 comments: