CONTEST I L♥VE MY BFF ♥

Assalamualaikum , farrahusna nak join lagi satu GA . And its about BFF . Contest ni takde banner , so here it is :


So , Let me start it . Farrahusna tunjuk gambar dulu ehh ::
tak clear lah gambar ni .
Gambar ni tak clear , gambar ni clear :


Okay , ini NADIAH FARHANAH BINTI MOHAMAD FAZIL . *nama dia sama dengan nama owner GA ni . hihi* Nadiah ni dia tersangatlah baik . Farrahusna kenal dia masa darjah 6 and yknow what ? dulu farrahusna benci dia sebab masa tu dia rapat gila dengan sorang bestfriend farrahusna . Her name is Yasmine .  Dulu right , farrahusna suka kutuk dia and idk why farrahusna boleh kawan dengan dia . haha . Dia ni pemalu , takbanyak cakap dengan orang and lagi satu dia ni suka sangat speaking . *sampai farrahusna rasa diri ni dicabar* Kami mula rapat masa form 1 . Actually , dah rapat sejak darjah 6 . Dia tak lah ikut kemana farrahusna pegi . BUT , bila farrahusna ajak dia pegi somewhere , kalau dia takjadi , farrahusna pun taknak pegi , although ada kawan lain .  Kalau dekat skolah , mana dia pegi farrahusna pegi , mana farrahusna pegi dia pegi . sampaikan cikgu cakap kami ni macam belangkas . One fact about her , dia takpernah nak tipu farrahusna , pernah farrahusna rasa like "omg , bertuahnya dapat kawan macam dia ni ."


Lagi satu , kami berdua ini ialah #BELIEBERS ! Kalau duduk dengan dia , kena cakap pasal Bieber jaa . And  bersembang dengan dia sangat best ;) Okay , actually farrahusna dah tak tahu nak cakap apa . Kalau nak kenal dengan dia , follow @dudebeliebme okay ? and me sekali lah @AraaFarrahusna . Muehehe .


Nak join ? Sila ke BLOG NADIA.

tag : Adyba , Yasmine

Okay bye , Assalamualaikum .

Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

1 comment:

  1. tq join contest lyana n nadia sis :)

    lyana doakan both of u kekal sahabat selama2 nya xD

    ReplyDelete