Tentang Dhia

Assalamualaikum and Selamat Malam . Tengok Tentang Dhia tak tadi ? Apa yang korang rasa ?

-Marah
-Geram
-Rasa nak maki
-Nak cekik Mak Zikir

Woaaa   Hebatlah korang . Actually farrahusna pun ada rasa cegitu . Seriously , kat Twitter tadi , semua orang tweet pasal Tentang Dhia . Ni haa farrahusna tunjukkan sikit pasal tweet diorang :




p/s : klik di gambar untuk tumbesaran mendadak .

See , farrahusna cakap kan . Diorang melayan perasaan gila ! Macam farrahusna . Tengok ni :

Korang ade rasa macetu ? Takde ? Sah sah tak tengok cerita Tentang Dhia tu kan ? Rugi tau takk

--------------------------------------------------------------------------

Stop talking about Tentang Dhia . Yesterday I was skyping with my friends . They all are so pretty :D

They are ALL MY FRIENDS :)

They are so pretty . Look at on your LEFT . OMG OMG !
Yeah , on your left . She is my Cute Friend  . Lol :D 

Assalamualaikum :)

Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

3 comments:

  1. rasa cm nk cekik2 jer mak zikir tu...xhabis2 wat fitnah kat dhia...

    ReplyDelete
  2. semua orang emosi tengok cerita tentang dhia. thumbs up untuk semua pelakon! hehe.

    ReplyDelete
  3. huhu cite ni memang x best pun hik3x sape suh korang tngok wat skit ati jew ngee folow you kmuu

    ReplyDelete