Kisah Nazmi Faiz Plus Girlfriend Nazmi Faiz

Assalamualaikum , harini farrahusna nak update belog farrahusna pasal Nazmi Faiz And Girlfriend dia (Nadia Ismael) .

Firstly , farrahusna agak terkejut dan SANGAT terkejut sebab farrahusna baca satu web ni (Nazmi Faiz Mansor) *klik di nama tu okay*  ADA ORANG KUTUK NAZMI FAIZ ? Ya Allah , apa motif dia ehh ? Tahu laa kau tak se'popular' Nazmi , tapi jangan laa nak KUTUK dia . Kesian dia tahu ? Bawak-bawaklahh bertaubat yee cik abang/kakak oi . Farrahusna rasa macam kena cocok-cocok jantung farrahusna bila baca printscreen tu >< *bersabar farrahusna bersabar* Farrahusna tak dapat nak bayangkan kalau Nazmi baca and Girlfriend dia baca . Ni haa , tengok ni :

Klik di gambar untuk tumbesaran mendadak :D


Second , about Nazmi and his Girlfriend . Apa yang kecoh sangat ni haa ? Ehh , biarlah diorang nak couple ke ape kee . Yang korang sakit hati sangat apasal ? *actually farrahusna pernah cemburu jugak first time dapat tahu , tapi sekarang tak cemburu dah :)* Okay , itu hak Nazmi nak couple dengan sesapa pun . Dan kita tak ada HAK nak halang diorang ber'couple' . Memang Nadia Ismael kenal dia lebih awal dari kita . Buat apa kita nak jealous kan ? And of course la Nadia Ismael cemburu sebab kita tak habis-habis setiap enampuluhsaat, enampuluhminit , duapuluhempatjam dan tigaratusenampuluhlimahari dok sebut nama Nazmi . Girlfriend mana yang tak cemburu . Cuba kalau boyfriend korang kena macam tu ? Mesti marah kan ? Nasib baiklah Nadia Ismael ni seorang yang penyabar . Kalau tak , farrahusna takdapat bayangkan apa yang akan berlaku . *Fullstop*


Thirdly , to Nadia Ismael . Hope you bersabar dengan semua ni okay ? Kalau I , I pun marah and sakit hati . Tapi , you takdapat nak halang coz Nazmi ada fans :) I pun one of his fans . I hope you banyak-banyaklah bersabar kay ? I bukan nak CERAMAH kat you , cuma I nak bagitahu je :) Hope you understand it :)

Anonymous : "Eleh , macamlah Nadia Ismael nak baca belog kau ni"
Farrahusna : "Ehh , siapa kata dia takbaca ? Buatkan tiba-tiba dia baca cemana ?"
Before farrahusna nak akhiri post farrahusna ni , *ayat takboleh bela!*  Farrahusna nak tunjuk gambar Cik Nadia Ismael yang comel-comel ini . Walaupun korang dah pernah tengok , still farrahusna nak tunjuk . *Jealousnya muka dia macam Cina*



INI GAMBAR FARRAHUSNA BANYAK SUKA *cakap ala-ala hindu*
Dan ini Gambar Nazmi ::



Okay , its time for me to say this ---> Assalamualaikum :)

p/s : Bukan niat nak bagi CERAMAH , tapi cuma nak BAGITAHU ! Sekali lagi diulang , CUMA NAK BAGITAHU !

Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

4 comments:

  1. thank untuk aku sebb bagi link tuh..

    ReplyDelete
  2. okelah cik nadia yang comel ni dah baca..untung oo

    ReplyDelete
  3. nice entry! haha..sukalah baca dan geram dengan org yang mengutuk tuh.. btw suka pic nadia tu..haha..kita usha pictwitter dia ja.. comeil ~ XD

    ReplyDelete