Goodbye 2011 Welcome 2012

Assalamualaikum , dua hari farrahusna tak update blog . Ini disebabkan farrahusna kehilangan kata kata dan idea untuk update blog -_- Back to the story , like korang semua tahu kan , lagi beberapa hari sekolah nak buakak . (bencinyaa) 

Cakap pasal sekolah , semua barang dah pun dibeli . And next year farrahusna kena mula study dari awal bulan sampailah bulan sepuluh . N E X T Y E A R F a r r a h u s n a P M R . What ? PMR ? Sangat tak sukakannya . Disebabkan next year exam , ibu farrahusna dah buat peraturan . Peraturannya begini :

  • Takboleh online . (weekend sahaja)
  • Outing ? Err , I'm not sure . But farrahusna takboleh keluar outing .
  • Phone ? boleh , but i'll try not to use it next year :)
  • NO TALKING about Justin Bieber , Nazmi , and bla bla bla :P 
  • Twitter ? Facebook ? Oh , i will miss my twitter a lot :(
  • Holiday ? I can't enjoy my holiday . Kena study

Itulah antara peraturan-2 . Sedih kan ? But , farrahusna akan cuba menahan nafsu selama beberapa bulan tu . Farrahusna nak janji yang farrahusna nak belajar . Semangat nak B E L A J A R ! Yay :)

Kenangan manis 2011 : Prefect luncheon and more 
Kenangan buruk 2011 : 12 December 2011 . Ianya rahsia :)




Itu sahaja :) Assalamualaikum


Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment