Cinta Pandang Pertama ♥

Assalamualaikum , harini farrahusna nak buad post pasal Cinta Pandang Pertama  . (agak-agak ada orang ke yang nak baca?) 



Okeyh , bagi farrahusna Cinta Pandang Pertama tu bila kita jumpa atau tengok muka seseorang ni kita akan rasa kita suka dekat dia . Awww , sweetnya . ♥ (ayat tak boleh bela)

Farrahusna ada kenal seseorang ni , (nama dirahsiakan) dekat Muka Buku . First time farrahusna accept dia  sebagai friend farrahusna kan , then terus tengok gambar dia . Masa tengok gambar dia tuu , Masya-Allah , dia sangatlah kacak . Farrahusna bagi kakak farrahusna tengok muka dia , kakak farrahusna pun cakap dia handsome . Tapi malangnya time tu , dia ada girlfriend . :'( Hancur hati farrahusna .

Guess what ? Farrahusna selalu cerita pasal dia dekat kawan farrahusna iaitu Nadiah . Dia lah yang selalu mendengar :') I'm proud to be your friend babe . Nadiah cakap dia nak pegi bagitau sendiri dekat laki tu . Tapi farrahusna halang . Farrahusna cakap satgi takut dia ingat farrahusna Syok Sendiri . Farrahusna ada jugak tanya dekat beberapa kawan farrahusna . Nahh , tengok ni ::




p/s : Klik di gambar tersebut untuk tumbesaran mendadak :D

Haishh , dah baca kan ? Apa pendapat korang ? Kawan-kawan farrahusna suruh gtahu dia yang farrahusna suka dia tapi farrahusna takut . Katakan dia tak suka , nak buat cemana ? So , korang please tolong farrahusna bagi pendapat boleh ? 

Sekian , Assalamualaikum . (Tolong komen sikit pendapat anda okay?) Terima kasih 




Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

12 comments:

  1. ermm . entah la . kite pompuan so not nice la kalo perigi cri tmba . hehe

    ReplyDelete
  2. aqma pun pnah ade pngalaman mcm farrah . hmm . better tak pyh gtaw . why ? sbb drpd kite patah hati if die tolak . better kite suka dia dlm diam . wlaupun peritkan tp kite tak pth hati . tu kalau die tolak if die mnjauh lepas kita gtaw lagi lah teruk . so better suka dlm diam berdasarkan ape yg aqma alami smpai kwn gtaw yg aqma suka die .

    ReplyDelete
  3. @Maizaitul Aqma Ye laa , tapi farrahusna dah lama simpan perasaan tu .

    ReplyDelete
  4. sama la kita farrahusna.saya minat senior saya sendiri.dia suka usik saya.terfikir pulak nak tahu perasaan dia.andai kita dapat baca perasaan orang kan bagus tu?saya rasa awak patut luah kat dia.awak pun ada rupa.maybe he likes you

    ReplyDelete
  5. @Siti Nur Aisyah tapi saya takut . dia tua dari saya dua tahun tahu tak :'(

    ReplyDelete
  6. bagi jewp tahu ! sekurang-2 nya dia tahu awak suka dia :) dia tolak ke or hape , belakang kira . mesti awak lega bila dah bagi tahu ^^ and mane tau , if actually dia pun suka kat awak <:

    ReplyDelete
  7. Lebih baik adik menunjukkan rasa suka adik tuh dari bagi tahu terus terang. Mcm mana eh nak ckp... haaaa.... nanti akak buat post pasal nih ok? biar adik paham. Akak sedang alaminya sekarang. huhu minat dekat abg angkat sendiri. hehe. Wait for the post ok? dah update nanti akak bg tau. Well good luck! for your LOVE ones... :3

    ReplyDelete
  8. @syaMomoiro tapi hancur laa hati saya kalau dia taksuka

    ReplyDelete
  9. AKU SENASIB DENGAN HANG KAN?TAKUT UNTUK BERSUARA..TAKUT DITOLAK.TAKUT DICOP PERASAN TAK TAK SEDAR DIRI

    ReplyDelete
  10. Comelnye adik2 ni bercerita kisah cinta..hihi zaman skolah2 memang byk kenangan ye :))

    ReplyDelete