Bola Bola ♥

Assalamualaikum , harini farrahusna nak update pasal BOLA   Weeee . Korang mesti tahu kan harini iaitu 19 Desember 2011 Malaysia lawan bola dengan East Coast Mariners (perlawanan persahabatan) Macam yang kita tahu kan , haritu kita kalah tipis 0-1 dengan diorang jugakk . But now , kita menang 4-1 . Hebat kan Malaysia ? Malaysia memang HEBAT ! haha xD


Sumber ni Farrahusna dapat dari Twitter Nazmi sendiri dan ada page kat facebook . Haha . What ? Twitter Nazmi ? Yes , Nazmi dah ada twitter . And itu memang TWITTER SEBENAR dia . Sebelum ni , FAKE . Okay . Okay , back to Bola . Malaysia peroleh 4 Gol . Nak tahu siapa yang jaringkan gol tersebut ? Okay tengok ni :


4 Gol Diperoleh Daripada Hasil :
- Hazwan Bakri = 2 Gol
- Thamil Arasu = 1 Gol
- Fakri Saarani = 1 Gol 

Hebat kan ? Tambah-tambah Hazwan Bakri tu . Err , farrahusna tak kenal sapa tu Hazwan Bakri . Tapikann , ni haa gambar dia :

Sumber dari Muka Buku
Penjaring 2 gol . Woaaaa :O Hebat . Well , Farrahusna tahu Malaysia boleh buat and actually semua orang pun tahu Malaysia boleh buat right ? Tapikan , ramai yang taktahu pasal ni . Maybe diorang tak ambil berat kot pasal Bola ni :/  

Farrahusna tengok Berita Sukan tadi , pemberita tu cakap diorang dijangka bertolak ke Malaysia Rabu ni . Okay , but idk lah pasal tu . Yang penting semua pemain selamat sampai dekat Malaysia . Itu yang nak sangat didengar . 

Hmmm , actually kann . Farrahusna nak cakap pasal tu jee and sejak akhir-akhir ni , Farrahusna tak tahu nak update pasal apa . So , hope korang enjoylah yee pasal entry kali ni :) 

Itu jee kot yang Farrahusna nak cakap . Kepada pemain Malaysia yang baru jee berjuang tadi , CONGRATULATION ! Korang memang dah buat yang terbaik . Selamanya Harimau Malaya and Harimau Muda . Weee :D 

Okay , Bye . Assalamualaikum  


Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

1 comment:

  1. minat bola ye dik.sama la kita:)
    btw,hazwan bakri tue Harimau Muda B xsalah akak la.

    ReplyDelete