1st GIVEAWAY BY ZATI

Assalamualaikum , di malam yang agak sunyi ni , farrahusna nak join satu GA ni . Sebelum mengetahui dengan lebih lanjut , farrahusna nak tunjuk banner GA dia ::


Ini dia syarat-syaratnya :
  • WAJIB follow BELOG ZATI dan ike FANPAGE ZATI sebab perkembangan terkini akan diberitahu melalui situ .
  • Lekatkan banner GA tu dekat entry korang and buatlah satu entry pasal GA ni . (eksersaiskan jari jemari anda)
  • Kalau dah siap , tinggalkan link korang dekat bawah gambar dekat FANPAGE ZATI ni .
  • Tag kepada 2 orang blogger lain (menurut kata tuan punya GA ni , ianya Tak Wajib)
Tarikh tutup GA ini adalah pada 23/12/2011

Dah hadia pulak :
  • 3 orang yang bertuah akan dapat topup RM5 
  • Full edited menggunakan blogskins/ denim washed/ template biasa (kalau korang nak)
p/s : bersyukurlah dengan hadiah yang dia nak bagi . Cuba kalau dia takbagi hadiah , cemana ?

Saya tag kepada :: Yasmine Ibrahim dan Ayn Azhani

Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment