Tagged by Nadia Ismail

Okay , thanks Nadia coz jawab soalan dari saya yeah , now saya nak jawab soalan awak :)  Okay , jom kita start :


-Name penuh korang / Name manje yang famly korang panggil ?
:: Okay , nama saya Nurul Farrahusna Binti Riduwan . Nama manja , malulah nak cakap . Una or Baby , Hihi :3

-Name panggilan manjee yang boyfren or girfriend korang panggil ?
:: Panggilan manja tak ada coz saya tak couple lagi . Bukan taknak , hati belum terbuka lagi :)

-Apa korang rase bila kawan baek sendiri kutuk belakang then buat buat baek depan korang ?
:: Kalau saya dapat tahu , saya rasa macam nak lempang dia . Haha , takde lah . Buat macam dia tu tak wujud dekat dunia ni :)

-Berapa Facebook yang korang pakai sekarang ?
:: Buat masa sekarang saya cuma ada 1 account . Lainlah macam Nadia , Nadia budak hot . Hihi :3

-Ape name kawan baik korang yang betol2 terbaek lahh ?
:: Yasmin Raihan And Nadiah Farhanah ! OhMyGod , ilovethem :)

-Makanan paling korang suke ?
:: Pasta and laksa :)

-Korang penah tak curang dengan boyfren or girlfren korangg ?
:: rujuk soalan number 2 okay ?

-Single or Couple ney ?
:: Single lagi :)

-Benda ape yang korang betol2 takot sampai taboleh lupekan ?
:: Benda tu terjadi bulan Oct. 2011 , dapur rumah saya hampir hampir nak terbakar :/

-Apa korang buat bile busan duduk di rumah ?
:: Online , kalau takde lappy , saya tidur or tengok tv .

-Selalu tiap2 minggu korang keluar pegi mane ?
:: Bukan tiap2 minggu , mestilah Jusco :)

-Penah kene marah dengan mak bapak korang takk ?
:: Pernah kena marah dengan mak sebab cuci kasut sekolah then jemur dekat tempat teduh . Haha XD


Okay Nadia Ismail , Saya dah jawab soalan anda :) Thanks sebab tag saya yeah . Kbye .
Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment