Dia cakap Nazmi Otak Udang ?!

Assalamualaikum . Pada pagi yang nak masuk tengah hari ni (cakap keling) , farrahusna nak buad post pasal kawan farrahusna . Kejadian ni berlaku malam tadi dekat Muka Buku atau dikenali sebagai Facebook . Kawan farrahusna ni Cina , nama dia Jessica . Dia ni Ketua farrahusna (ketua pengawas sekolah 2011) . Sebelum tu , korang tengok ni dulu ::

Klik di gambar untuk tumbesaran mendadak ;)

Okay , begini cerita dia . Farrahusna post dekat Facebook yang farrahusna dah update belog . Farrahusna rasa dia baca kot post tu . Then , cegitu laa dia coment dekat post farrahusna . Farrahusna baca comment dia tuu , berasap badan tau tau ! kesian Nazmi :'( 

And gossip pasal KFCM atau dikenali sebagai Khairul Fahmi Che Mat tu , tahu tak ? korang tak tau ? ishhh , kesian . Ni haa >> Rotikaya.com (klik di "rotikaya" untuk tahu)

Kesian KFCM dah laa dia tu (boifren farrahusna . perasan sekejap). Tapi tu memang gambar dia pun . Apa pun , harap bersabar okay KFCM ? Bukan awak yang sebarkan :')

Farrahusna pun taknak tambahkan dosa dengan gossip2 ni . Farrahusna chaww dulu . Assalamualaikum :)



Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

1 comment:

  1. both of them awesome ! Nazmi and the best 'goal keeper' ever, khairul fahmi ;)

    ReplyDelete