Contest Gambar Paling Awesome

Assalamualaikum . Di malam yang agak sunyi ni , farrahusna nak join contest belog . Ni haa banner dia ::


Banner dia comel gitu . Haha . Sila scroll down yewww :)

|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


Gambar ni sangat simple dan tak lawa  pun . Haha .

Ni haa syarat-syarat dia ::

1.Follow blog Belog Ifah (wajib) 
2.Buat entry pasal contest ni 
3.Letak banner kat atas tu dalam entry awak 
4.Like Fanpage Ifah Belog 
5.Gambar  edit boleh , gambar tak edit pun boleh
6.Siap buat entry , hantar URL kat komen

Hadiah ? Hadiah akan dibagitahu . 
Tarikh mula ialah pada = 25 November dan Berakhir pada = 30 Disember

Okay done , Kbai . 
#muchlove

Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment