CONTEST 3 in 1 with Aini

Assalamualaikum , harini farrahusna nak join satu contest dari Aini , ini banner contest dia :



Contest ni terbahagi kepada 3 kategori , Kategori-kategorinya ialahh (bunyi drum sikit) :
- Blogger Sporting
-Style Picture
-Funny Picture

Langkah-angkah untuk join contest ini ialah :
1. Wajib FOLLOW Blog Aini
2. Like FAN PAGE Aini
3.Buad entry mengenai contest ini (Mesti Bertajuk : CONTEST 3 in 1 with Aini )
4. Letak Banner Contest dekat entry korang beserta 1 gambar korang .
5. Tag kepada 3 orang and PASTIKAN diorang tahu .
6. Tinggalkan link/URL entry korang dalam comment Aini
7. Bila tarikh tutup diumumkan , korang harus post satu soalan dekat fanpage Aini . Soalan terpilih akan Aini baca di BLOG (soalan apa pun takpa) *ini farrahusna tak paham*

Hadiah untuk 3 pemenang

BLOGGER SPORTING =
1 kotak KINDER BUENO +
1 bar CHOCOLATE CABURY  DIARY MILK +
1 bar CHOCOLATE CABURY BLACK FOREST  +
1 bar CHOCOLATE CABURY DIARY MILK BUBBLY

SYLE PICTURE =
1 bar CHOCOLATE CABURY  DIARY MILK + 
1 bar CHOCOLATE CABURY BLACK FOREST  +
1 bar CHOCOLATE CABURY DIARY MILK BUBBLY
 RM10 TOUPUP

FUNNY PICTURE =
1 bar CHOCOLATE CABURY  DIARY MILK +
1 bar CHOCOLATE CABURY BLACK FOREST  +
1 bar CHOCOLATE CABURY DIARY MILK BUBBLY
 RM10 TOUPUP

Hadiah akan bertambah mengikut jumlah peserta yang join . ( gambar akan di upload pada 24/11/2011 )

Okay , dah penat menaip semua langkah dengan Hadiah , ini gambar farrahusna . Taktahu lah gambar ni style ke tak . Hihi :







Contest ni saya tag kepada :
-Yasmine Ibrahim
-Ayn Nur Azhani
-Adyba Lutfy
Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

3 comments:

  1. comel..wish kau berjaya una(eras syahirah)

    ReplyDelete
  2. ayunya ~ . ..
    nak pergi mana tu ?

    good luck oke . .
    picture akan di upload pada 24/11 ini

    ReplyDelete