Hari Raya Tahun Ni Sangat Teruk

Assalamualaikum , semalam and harini sangat sedih bagi farrahusna . sebab ape korang tahu ? anak angkat keluarga farrahusna iaitu Daiana Amanie atau name cina dia Quick Mei Mei dah pergi tinggalkan keluarga kami :'(

korang jangan fikir bukanbukan pulak . maksud pergi meninggalkan keluarga farrahusna means , dia dah tak tinggal dengan keluarga farrahusna . mak dia ambik hantar dia pergi kelantan duduk dengan kakak mak dia . benci betol . farrahusna sayang sangatsangat dengan dia . korang tahu , keluarga farrahusna jaga dia since dia baru lahir lagi . tiba tiba sekarang mak dia ambik dia pulak .

semua orang menangis bila dia nak pergi . dia pown menangis . dia menangis teresak-esak . dia tu pandai . baru je dapat keputusan peperiksaan dia . dia dapat number dua dalam kelas . kami rasa sangat kehilangan dia . setiap kali bukak puase mesti mak farrahusna menangis teringatkan dia . mak farrahusna cakap , dialah orang pertama yang sebok nak bukak puase . sekarang ni , semua benda tu dah hilang .

farrahusna nak mintak doa dari korang agar mak dia terbukak hati nak hantar dia balek . and taklupa farrahusna nak ucap , SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI . kalau terkasar bahase ke , sory eh ?




Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment