Saya Nak T-shirt Domo kun!!

 assalamualaikum , lagi satu contest yang farrahusna nak joinn . ini dia banner contest tuu :
ini kali ke berapa ntah farrahusna join contest . farrahusna tertarik dengan contest ni . korang nak join tak ? nah ni farrahusna bagi link : klik SINI

okay , sebab farrahusna nak baju ni sebab farrahusna nak kumpul semua barang domo ni . act , dulu farrahusna taksuka binatang mulut terbukak ni . hee ~ tapi sekarang , apabila semua kawan farrahusna suka domo , farrahusna pown suka . farrahusna baru ade dua tiga barang domo . tu yang nak kumpul . haha :) fullstop .

farrahusna nak tag kepada :
Love Laugh Life
Amanyna Azrini
The Daydreamer

okay . lastly , ini adalah syarat syaratnya korang pegi tengok dekat blog dia yang farrahusna bagi tu okay ?

DONE =)

Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment