July Give Away:kau sahabat kau teman by Hana,syafa dan kak yana

assalamualaikum , Masya-Allah . lamanya farrahusna tak update blog . korang tahu ? farrahusna bukak facebook notification tetiba dapat invitation dari Norhana Mohamad untuk join GA blog dia . terkejut berok farrahusna . then , farrahusna pown pegi la tengok . menarik . and now dengan bacaan Bismillah , farrahusna nak start buad okay ?

ni haa dia punya banner GA tu :
nice right ? okay , sudah sudah . farrahusna mula okay ? ini belog hana = life is just unexpected!

this is the picture of Nur Yasmin Raihan . kawan baek farrahusna dunia akhirat ^^ :

1. Min(for short) . dia ni comel kan kan ? baek orangnya , pemalu and dia paling taksuka kalau orang nak maki hamun dia . agak pemarah orangnya kalau farrahusna buad benda yang dia taksuka =)

2.kami dua orang dulu saling benci membenci . kami start kawan waktu darjah enam and sama kelas . ngee ~ dugaan yang kami dua tempuhi ? agak susah nak jawab . err , masok kawad sama sama . kami dibuli oleh pelatih kawad tu sampai takboleh jalan . =.=

3.pengalaman yang paling manis or indah is apabila waktu tu kami dua orang bergaduh nak dekat dua bulan . then satu hari , sekolah ade buad gotong-royong . time tu kami dua orang berbaek and happy macam selalu . kami baling2 air laa , macam macam kami buad =) (terharu farrahusna apabila dia cakap dengan farrahusna ^^) start dari tu , kami takbergadoh dah . kalau gadoh pown , tak seteruk itu :)

orang yang di-tag oleh farrahusna is :
Love Laugh Life
Amanyna's Story

sebelum farrahusna nak habes cakap , farrahusna lupa nak tulis pasal contest ni .
 
 ini adalah syarat-syaratnya :
  1. korang mesti follow blog hanasyafawani dan kak yana 
  2. contest ini adalah terbuka untuk sesiapa saja yang berminat.
  3. buat satu entry bertajuk July Give Away:kau sahabat kau teman by Hana,syafa dan kak yana
  4. copy banner kat atas letak dekat entry korang.
  5. ceritakan tentang sahabat baik anda . gambar korang dengan sahabat anda mesti ada(kalau takda letak lah gmbar sahabat anda).
  6. ceritakan tentang sahabat anda contoh: perangai dorang,fizikal dorang
  7. ceritakan dugaan apa yang korang penah tempuh sama sama
  8. ceritakan pengalaman paling manis korang dengan sahabat korang.
  9. copy syarat-syarat ini dan copy senarai sponser.
  10. tag kan contest ini dekat kawan-kawan korang sekurang-kurangnya 2orang (diorang mesti tahu tentang contest ni)
  11. lepas dah buat entry komen dekat post hana tu .

    korang mesti nak tahu hadiah dia kan ? ni haa :
p/s : thanks hana . invite farrahusna =)

 SIAPP !!!  <3



Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment