Contest Blog Saya Comel

assalamualaikum , harini farrahusna nak join satu contest ni . first time tahu tak . berdebar debar rasa jantung ni . harap harap dapat buad yang terbaek :)

okay now , farrahusna nak kenalkan dulu tuan punya blog ni . name dia Qistina . umor dia 16 tahun . dia buad contest yang farrahusna join ni . korang meh la join . ni banner contest dia :

korang nak join tak ? meh la ramai ramai join . maybe boleh menang . nah link blog dia : http://www.unknonymous.blogspot.com/

korang tahu ? dia punya hadiah kan , lumayan sangat sangat . teringin la farrahusna nak menang . dah la birthday nak dekat ni . wahhh . ni yang nak berangan dapat topup .

farrahusna nak tag dekat kawan farrahusna laa :

harap harap menang laa yee . takdapat RM100 pown takpe . saguhati pown farrahusna dah syukur sangat sangat . to Qistina , hope that saye punya blog menarik minat anda ya .

DONE :) assalamualaikum

Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment