Ayn Lagi !

Assalamualaikum , lamanya farrahusna menyepi kan ? sorylaa , lappy dibawa balek oleh kakak . dia bawak pegi kolej dia laa . aiyooo , #buad macam ade orang yang baca . HEE ~ takpe takpe . act , harini farrahusna nak share story pasal kawan farrahusna ni . nak tahu sape ? nah , tengok gambar dia dulu . then only farrahusna bagitahu sape dia okay ? 


 
Haaa , ni diaa . kenal kan ? tak kenal ? alamakkk , ni nama dia Ayn Nur Azhani . #nama dia memang ejaan AYN okay ? bukan AIN . 

Sekarang farrahusna nak share story pasal diri Ayn yang farrahusna tahu and yang farrahusna rasa farrahusna nampak dalam diri Ayn ni . (Azhani : kalau salah tolong bagitahu araa)

Ayn ni taksuka orang copycopy dia . contohh , macam nama budak ni elok elok mak dia bagi nama ejaan AIN , budak tu teringin nak tukar jadi AYN . itu Ayn taksuka . dia ni , anda nak tahu tak ? baek gila gilaa . comel , semua adaa . sebelum ni farrahusna pernah buad cerita pasal dia dekat post ‘kawan’ . tapi farrahusna tengah blank sekarang , so , farrahusna buad pasal diri dia . okay ?

Farrahusna suka style dia . dia ni taksuka show off . tu yang farrahusna suka . satu lagi kalau dia mula cakap , suara dia macam baby . Ya Allah , comel gila suara dia . macam katunn Upin Ipin . Ngee ~ then , dia gelak . and yang lagi comel , kalau dia senyumm  perghhhh , lawa siottt . dia ni pandai bergaya . kalau dia nak pegi jalan jalan . benda yang dia utamakan is , dia punya shawl . kalau lekat je shawl tu dekat kepala dia , baju yang dia pakai tu pown dia tak kesah dah . janji shawl yang dia pakai tu kemas . itu yang paling important bagi dia .

Next , kita masok bab phone pulakk . dia ni kalau kredit , jangan sape sape pinjam kredit dia . bukan kedekut . dia guna kredit dia untuk hal yang penting je . kalau tak , jangan harap .
Next , dia ni budak yang manjaa . time dia buad merajok tu , farrahusna sukaa =) dengan mimik muka dia buad tu sangat kelakar XD

So , kalau abang abang yang nak ngorat dia , or kakak kakak yang nak buad dia jadi adik ipar . meh bagitahu sayaa . HEE ~ saya tolong anda . tapi nak upah kay ?

Farrahusna stop sampai sini je kay ?  to AZHANI , kalau anda baca , jangan marah nohhh , araa  melawak je nii .. =)

Assalamualaikum semua <3

Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment