Raja Nur Sharafina !

assalamualaikum , sekarang farrahusna riduwan nak cerita pasal sorang budak comelcomel nii ! siapa budak comel tu ? dia ialah *baca nama yang kata atas tu , haaa , Raja Nur Sharafina(farrahusna panggil Jaja je) . nak tahu pasal dia ? kalau korang taknak , korang boleh blahh ,okay , budak nii , name dia takpayah sebut kot , sebab farrahusna riduwan dah sebut dah tadi , dia same age dengan farrahusna . she's my queennn ~ Aww <3 sayang dia gila gila tahap ___ . haha . *i'm not less okayy ? dia my besties foreverr ~ suka sukaa . dia ni , perangai takpernah nak berubahh . macam budak budak . 


okay now , farrahusna riduwan nak cerita pasal dulu dulu ktorang kawan . lawakk  , okay , farrahusna satu kela , satu geng and satu pasukan dalam Choral Speaking ! wookkk . okay , kami menang pertandingan tuu , kitorang masuk peringkat kebangsaan , kene pergi terengganu , best okkkk , tapi naseb tak menyebelahi kami , sekolah kami dapat num 3 jee , *okay la tu , dari tak dapat apeape . dah nak balek penang kan , driver bas bawak kitorang jalan jalan kat terengganu , korang nak tahu tak dia beli ape ? taknak tahu sudaa , tapi farrahusna nak bagitahu . dia beliii : MAINAN DOKTOR-DOKTOR tuu , kami buad gila dalam bas tuu , bubuh air laa , check badan laa , ape laa , lepas tu , buad macam nak beranak laa(letak bantal dalam bajuu)*yang beranak ni sis mazni musa or sis husna kot . tak ingat .


ade kawan macam diaa iloveyoumoree Jaja , okay pembaca ~ thanks for reading ! see yaaa  ~


ni gambar Jaja :


muncung muncng monyettt <3

Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment