Karaoke !

 assalamualaikumm , okay . harini farrahusna riduwan nak kongsi cerita sikit . nampak tak bende kat atas tu ? dia tulis ape ? karaoke ? yeahhh , karaoke . today , 7 haribulan 6 farrahusna riduwan nak singgah karaoke . nak lepaskan tension la katakan . bersama sama kakak dan kawan kawannya . ade sesape nak join ? mari , saya jemput anda semua pergi ye , satu jam 20 hinggit . perghhh ! tak sabar laaa , woohooo .


farrahusna riduwan nak nyanyi sepuas puas yang bolehh , boleh korang semua bagi cadangan ? nak nyanyi lagu ape ? tapi farrahusna riduwan taknak lagu jiwang2 and rock . kalau jiwang farrahusna riduwan takut menangis . kalau rock farrahusna riduwan takut suara ni melarikan dirii . lagu ape yee ? rap ? taknak , satgi putus nafas , mati katak pulak kat tempat karaoke tuu ,


nampak tak katun di atas tu ? kalau taknampak silalah pergi check mata dekat doctor yee , okay . farrahusna riduwan nak nyanyi macam katun tuu , happy and enjoyy , korang pown sekali okay ? farrahusna riduwan rase sampai sini je kott . assalamualaikumm .




Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment