Karaoke ! (part 2)

assalamualaikumm , okay . post farrahusna riduwan yang terakhir is Karaoke kan ? skarang farrahusna riduwan nak cerita pada time karaoke tuu . first kitorang yang terdiri daripada my sister , kaka ina , kaka ida and me . kami empat orang pergi makan . *tujuannya nak isi perut yang lapar sangatsangat . 
lepas makan , kitorang pergi C-Mart (name supermarket) dekat Perlis . masok je supermarket tu , kitorang pergi watson*ejaan farrahusna riduwan tak tau betol ke tak . hehehe . next , lepas dah belek-belek barang dekat situ , kami terus masok karaoke , bersebelahan je pown .
kami pergi kaunter , mintak duduk dalam bilik tu satu jam . hee ~ kami nyanyi punya nyanyi punya nyanyi , sampai suara habes . nak lagu yang kitorang nyanyi ? rasenya tak payah la kott . okay , next . beli barang kat C-Mart . lepas tu korang tahu tak , ade la sorang budak pompuan ni , dia ushar pelik aku , ade ke patut . al-maklum laa , dia pakai tudung labuh ala-ala ustazah , kaki ber'stokin' , baju labuh sampai lutut dengan long sleeves . aku tahu la kau alim , tapi jangan la tengok aku macam tu -.-' . aku tahu la aku pakai short sleeves , tapi aku bertudung okay .
dah , habes pasal dia , lepas tu aku bawak troli , aku keja nak langgar je semua orang . makcik aku langgar , budak kecik aku langgar , semua aku langgar . dah , habes pasal tu . aku jalan punya jalan punya jalan , terserempak sorang kakak nii , muka sebijik macam kawan aku Adyba Lutfy . korang kenal kan Adyba ? kalau tak kenal , scroll kebawah , cari post aku yang pasal Kawan . ade muka Adyba dekat situ . 
mak aiii , naseb aku tak tegor dia , erghh . then then ? ape yee ? balek rumah tengok tengok lappy kakak aku tak bule on . aku dah gelabahh . takpe takpe , maybe bateri habes kott . then aku pasal charger . yes , betol . bateri habes . then bukak fb , takde pape . terpikir pulak aku nak buat post pasal nii . 


okay semuaa , hingga ketemu lagii . haha . assalamualaikumm . :)
Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment