high heels ^_^

okay readers , sekarang husna nak cerita pasaal high heels . act , husna minat gilagila dekat high heels . yela , kononnya nak bagi ampak tinggi . HAHA . takdela . tapi memang betol pown husna minat gila dekat high heels . sampaikan birthday present husna nanti nak mintak dekat mak husna high heels . tapi , apekan daya , ibu kesayangan saya pada suatu hari dia bace newspaper , tibatiba dia panggil "bi ! mai sini " then husna denganpantasnya mnjawab "ya ibu , satsat nak tengok tv" sebelum habes husna cakap , ibu datang kat husna dengan bawak newspaper tu . "ni , hang tengok ni . hang suka sangat kan high heels ? ni ! ambik . baca ni . apa kesan kalau pakai high heels " 

husna macam kena pukau lantas baca suratkhabar tu . then yang nak tergelaknya husa cakap macam ni kat ibu " alaa ibu , dia cakap kat sini jangan pakai selalu , tapi bi bukan nak pakai selalu pown . nak keluar jalanjalan je pakai " lepastu , ibu macam dah tak tau nak cakap apa lantas dia bangun sambong balek baca paper tu .


haisshh .husna harap sangatsangat dapat high heels untuk birthday present husna , sampai sini saja coretan husna . wsala . sebelum tu , nah . ambik nii . tengok gambar high heels yang husna idamkan nii :


ni la kasut yang husna nak !
 suka sangatsangat !







oh mummy ! i wanna this ~
Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment