About Kelantan And Terengganu

assalamualaikum dan salam sejahtera semua .okay , now saye nak cerita dekat korangkorang semua pasal my trip with skol . we went to kelantan ang terengganu yawww ! ahakss . sukasuka , okay now , saye nak tell story about terengganu first okay ?


terengganu , emm . ape ade dekat sane eh ? lupa sudah saye ape yang ade dekat sana . okay , kitorang pegi taman tamadun islam . sana ade replika masjid ! lawa wokkk . bole masok lagi , then kitorang pegi Noor Arfah ape ntah lagi dua perkataan terakhir tu . lupa , dekat sana ada orang yang keja kat situ tunjuk cara nak buad batik . cantik batik tu , lagilagi ? emm , lupa dah laa . tapi banyak la tempat yang kitorang kunjung . HAA , tau dah . lastly kitorang pegi masjid kristal . tapi saye tak masok . malas , lagipown haritu dah pernah masok dah . okay , ni ade gambar2 yang saye amek , LAYAN :

 my beloved teacher ! Awww <3
 replika masjid . chantek kan ?
masjid kristal wooo !
ni ape benda ntah . tapi dibuad daripada kristal ><


okay , now kelantan pulak okay , kelantan act takde ape ape pown . dia macam padang besar laa , jual barang2 , keropok lekor . ni haa gambarnya . amekk :

 batu bersurat -_<




ini dekat pasar siti khadijah <3

Suka post Farrahusna ? Jemput comment dan like ye :)

0 orang nak bagi pendapat :):

Post a Comment